We zijn ISO 9001 gecertificeerd!

Vanaf nu is erp|open (en daarmee ook Odoo Academy) ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hiermee beloven we u nóg beter te kunnen adviseren en helpen bij uw implementatie van Odoo.

Certificering

De volledige Claresco Groep, waarvan erp|open onderdeel is, is gecertificeerd voor het kwalitatief leveren van ICT-oplossingen op het gebied van automatisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse. Voor erp|open geldt een specifiek certificaat voor de implementatie van Odoo. 

Odoo academy ISO certificaat

In de afgelopen weken zijn alle interne en externe processen geregistreerd en we gaan zo voor een continue verbetering van onze kwaliteit. Onze processen bieden de best mogelijke advisering en ondersteuning. Wij nemen alleen genoegen met het beste.

Voor jou

Het certificaat voor kwaliteitsmanagement betekent dat onze diensten voldoen aan de eisen en wensen van klanten en belanghebbenden. Alle mensen in onze organisatie zijn competent en we zorgen dat onze kennis blijvend wordt gevoed om de beste kwaliteit te garanderen.